Hej hopp

Ni vet väl alla den där känslan när man är jättetäppt i näsan och inte har något nässpray hemma?! Jo Jag hittade ett. Ett som "torkar ur" . Det va inte det jag ville ha nu.. Men ja man andas ju lite lättare. Den sprayen är inte så trevlig. De svider, smakar skunk och kliar som attan i snoken.
Jaja.. Jag ska egentligen inte klaga. Har faktiskt sluppit förkylningar ett tag! Så det är ju skönt.
Så nu sitter man o ska plugga lite innan lunchen ska fixas. Sen upp till stallet och fixa. Och förhoppningsvis så kan solen få tränga igenom liiite mer! Imorgon skulle det bli fint iaf! Så skönt.. Det har vart så himla mörkt och trist nu ett tag.
Jag skulle jättegärna vilja ta mig ut i skogen och leta trattisar. Men min kropp säger verkligen ifrån. Det räcker tydligen med stallet och dess sysslor. Så jag hoppas nu att mitt järnvärde faktiskt blir bättre snart!
Systeryster va så söt igår. Hon fråga om hon skulle ta moppen ner och köpa blutsaft! Men jag tror jag klarar mig på tabletterna. Ska ge det ordentligt nästa vecka med och hoppas då att det iaf är någorlunda bättre. Annar är det väl bara att pallra sig ner till VC.. Vilket jag hoppas få slippa.

Nej nu måste jag sätta igång! ska försöka övertala lilleman med att vi kan äta blodpudding imorgon istället för idag . Vi åt ju faktiskt det i söndags;)
 
Ha en bra dag!