panik...

Får man vara mer slut i kroppen? och knoppen..
Allt går i slowmotion fast det ska gå i racerfart egentligen. Hur tusan ska jag hinna packa allt till söndag? Både hemma och i stallet! OCH hinna med skolan. Har en inlämning som jag redan är försenad med. Samt en som ska in på måndag. Jo tjena mittbena..
O när vi väl flyttat ut (kommer bo där en liten stund innan) så har vi inget internet! Telia hittar inte nya adressen.. Ja men va bra! Hur i hela helvete ska jag då kunna plugga?! Alltså just nu så har jag på riktigt lust att bara gå och gräva ner mig någonstans.
Skulle även vart och kollat på en lägenhet idag. Men avbokade tiden. Det kändes inte alls bra. En "paniklösning" på lägenhet. Möblerad osv. Värsta finfina folket. Jo men säkert. Med en 4 åring. O prima möbler. NEJ! absolut nej.. Personen lät väl sådär måttligt road med så.. Nej. Vi struntar i det. Jag orkar inte med mer panik och halvdana lösningar.
Men men.. Det är bara att ta det som det kommer. Kommer nog lugna sig i kropp o knopp när man väl kommit ut till huset och får koppla av en stund.
Det blir nog bra.
Nej nu är det bara att fortsätta packa..(gud ge mig styrka!!!)

Ha en bra dag ni andra!