Aldrig mer..

Vilken vecka! o vilken helg! tjoho!
Började helgen(lördagen) med att bygga ny hage med dåligt spett och en hammare. Säger bara en sak. Aldrig mer! 5 timmar senare så var det bara att traska hemåt för att duscha och fixa i ordning L som skulle sova hos mamma/mormor då jag skulle på inflyttningfest hos bästa Cilla!
Dit kom jag efter mycket om o men.
Ja jäklar vilken kväll.. Börja bra o sluta väl inte så bra kanske. well well.. Shit happens!
Dagen efter va väl sådär kul, kom hem vid 03. Vakna tjugo i 7(!!) och kunde inte somna om. Så jäkla typiskt när man faktiskt va barnledig! Men nej då.. Träningsvärken från HELVETET o Huvudvärken va värre än värst så det var bara o pallra sig upp och försöka få i sig en jäkla macka jag köpt på macken! Stenhård!
Ja o va hände då? Jo.. jag Biter av en tand! FML! O det underlättade ju inte mitt dålig mående direkt! Usch!:(
O Cilla o jag låg o tyckte skapligt synd om oss själva o sa det som så många andra gånger förr att... Jag ska aldrig mer dricka!! haha jo tjena..
Ja men iaf.. sen fick jag hem min älskade lilla skrutt! åå va jag hade saknat han!! Mitt lilla hjärta!
Så både jag o L va dundertrötta redan kl 17. Så då det va bara o gå o lägga sig! Trodde jag..
Bakfyllehunger håller fan i sig ett dygn eller nått! Så det va bara att traska upp med en fortfarande hemsk huvudvärk när L somnat o börja moffla i sig.
Sen slutade kvällen med att jag självklart slår upp huvudet rakt i torktumlarens lucka som står öppen. Gjorde det min huvudvärk bättre? Nej..