Äta färg?!

Herre gu alltså!
Sitter och små glor på Tv och blir helt chockad. Eller vad man nu ska säga?
För det första börjar det med att det handlar om en tjej som tror/leker att hon är en häst/ponny. Det hette pony play. Bett, vagn, ja allt! O hon ska berätta för sin moster. O hon tyckte väl.. att "ehm"? men ja. Gör va du vill typ:) haha..
Sen.. en kvinna på 43 bast som dricker färg! älskar färg! En viss sort med. Xylon tror ja det hette från rediga färgpennor.
Men hur i HELVETE kan man dricka färg?! Jag fattar noll. Hur kan hon ens leva?! Hon ska iaf berätta för sina barn osv. Hon berättar även för sin vän, som frågar hur hon tänkt med barnen om det händer något?! Jo att hon vill att dom får bo med dom isf. gisses..Men gick sedan till läkaren och fick svar på det ena och det andra, Så hon bestämde sig för att sluta. Tjong pang så sluta programmet! Så ja vem vet hur det sluta. 
Märkligt. Men nu börja det med ett annat med två tvillingar som är beroende av att vara identiska. O en annan som är beroende av att äta skumgummi som typ från madrasser. Hjälp! haha! 
Annars så har jag haft en pissdag rent ut sagt.. Fy fan. Har mått riktigt kasst. 1 steg framåt 2 steg bakåt. Tack för den..
Dels så bet jag ju liksom av nästan hela kindtanden igår, så självklart så mår jag ju skit för det också.
Detta är ett rent helvete! 
Så det där med att grilla nästa helg brudar o alla, gör det ni, jag får väl käka soppa:(
Känner för att "städa" o Pyssla lite. Men mitt huvud är inte riktigt med känner jag. Kanske lika bra att sitta å sitt arsle o glo ikväll. 
Så jäkla sugen på Marabou Japp o alla andra de där goda smakerna! Buhu..:(